Vi vil ha' Ane i DLF's hovedstyrelse!

FKF's formand Ane Søegaard stiller op til DLF's hovedstyrelse

Fra den 24. november til den 6. december er der valg til Danmarks Lærerforenings Hovedstyrelse. Hovedstyrelsen er foreningens politiske ledelse og består af 25 medlemmer. Medlemmer vælges for en 4-årig periode.

Til det kommende valg stiller formand for Frederiksberg Kommunelærerforening Ane Søegaard op - og det bakker hele FKF's bestyrelse og skolernes tillidsrepræsentanter op om.

Kort om Anes kandidatur som bestyrelsen ser det

Ane er en kandidat med et stort fagpolitisk engagement og en arbejdsindsats udover det sædvanlige.

Anes fagpolitiske afsæt er, at det er medlemmerne, der bedst ved hvor skoen trykker, og hun arbejder ambitiøst for at styrke fællesskabet blandt lærerne. Derfor er også modstanden mod Ny Løn principiel for hende.

For Ane er lærerværelsernes dagsorden den væsentlige, for "læreren er skolens vigtigste ressource – og vi skal passe godt på skolens ressourcer.” Det er derfor temaer som truer lærernes arbejdsvilkår (bl.a. inklusionskravet uden nødvendige ressourcer) og det psykiske arbejdsmiljø, er blandt Anes fagpolitiske prioriteter.

I kreds 12 nyder vi godt af Anes indsats og fagpolitiske ståsted, men vi mener også, at alle lærere i DLF skal have mulighed for få gavn heraf.

Vi opfordrer derfor alle stemmeberettigede til at stemme på Ane Søegaard til Hovedstyrelsesvalget i november.

Du kan læse mere om Anes kandidatur her: www.anesoegaard.dk 
Du kan også følge Ane på facebook: Ane Søegaard - kandidat til Danmarks Lærerforenings Hovedstyrelse

Emner

Målgruppe