Vi har brug for din tid

Valg 1
Vi har brug for 20 minutter af din tid - julegaven 2023

Kære Kollega

Vi har brug for 20 minutter af din tid inden 5. december 2023.

Inklusionsundersøgelse fra d. 20.11-1.12.23

For det første: FLFs Inklusionsundersøgelse lander i alle almenlæreres indbakke på aula mandag d. 20.11.23 (på vores 10 almene folkeskoler). Vi har brug for dine input, så vi kan fortælle politikerne om, hvad der er behov for af investeringer i folkeskoleskolen på Frederiksberg. 

Undersøgelsen er et recap på vores inklusionsundersøgelse i nov. '21. Vi gennemfører nu den samme undersøgelse med de samme spørgsmål for at se på, hvilke konsekvenser de politiske beslutninger har i jeres undervisning. Vi følger på den måde op på, om den almindelige lærer i den almindelige undervisning oplever bedre mulighed for god inklusion. 

På baggrund af undersøgelsens resultater vil vi foreslå investeringer i almenområdet, som vi samler i et investeringskatalog til politisk niveau forud for budgetforhandlinger for 2025.

Det tager ca. 15 min at besvare undersøgelsen. Du kan besvare undersøgelsen frem til d. 1.12.23.

Valg til hovedstyrelsen fra d. 23.11-5.12.23

Desuden: Torsdag d. 23.11.23 starter valget til hovedstyrelsen i DLF. Her har du indflydelse på, hvem der skal tegne foreningens politik de næste fire år. Bestyrelsen peger bl.a. på Morten Refskov som kandidat, men du har 18 stemmer, som du kan placere på én eller flere kandidater. Vi opfordrer jer alle til at dykke ned, hvad de enkelte kandidater er optaget af, især, hvis du arbejder inden for en af de små medlemsgrupper i DLF. 

Husk at bruge din stemme - du kan stemme frem til d. 5.12.23.

  • Du kan læse bestyrelsens anbefaling af kandidater her 
  • Du kan læse om valget på DLF's hjemmeside her
  • Du kan følge valget på Folkeskolen.dk her

Bonus for høj stemmeprocenter på skolerne

Som altid er der gevinst ved høj stemmeprocent på de lokale skoler: Over 80% i den ene indsats får I en julekurv deluxe. Ved en stemmeprocent på over 80% i begge indsatser får I både julekurv deluxe + et sæt bobler til lærergruppen.  

Tak for din indsats!

Bestyrelsen i FLF