To medlemsaktiviteter til at skyde skoleåret i gang med!

Verdens bedste danske skole
Skoleåret er i gang! FLF har to aktiviteter, der skubber skoleåret godt i gang.

Så er vi i gang igen. Og selvom der er travlhed over hele linjen, håber vi at se mange af jer til de to arrangementer, FLF arrangerer i august:

"Verdens bedste danske skole".

Du har muligheden for at starte skoleåret med den gode historie om den danske skole. I de seneste år, har den danske skole måtte stå model til megen kritik.

Men vidste du, at den danske skole er førende i verden på en lang række områder, og at det underbygges af valide, internationale undersøgelser?

Kom og hør om den positive vinkel på den danske skole onsdag den 15. august fra 17:00 på Skolen ved Søerne. 

Se invitationen her - og skynd dig at melde dig til hos din TR. Selvom tilmeldingsfristen er overskredet, kan du godt nå det.

FLF sørger for en bid mad bagefter.

Prideoptog ”I skolen er der plads til alle”

Kom og vær med til at markere en mærkedag, der handler om frisind og alles ret til at være sig selv.

Igen i år går Frederiksberg og Københavns Lærerforening med i Prideoptoget. Formålet er at fortælle elever, forældre og alle andre, at den danske skole er mangfoldig, og at der er plads til alle uanset køn, seksualitet og religion. Et vigtigt budskab. Alle har ret til et liv – og en skolegang – hvor det er OK at være den, man er.

Kom selv eller tag venner og familie med. Alle er velkomne uanset præferencer i øvrigt, bare man vil være med til at sprede budskabet.

Se invitationen her – og meld dig til hos din TR.  

Emner

Målgruppe