Regionale medlemsseminarer

Gør din indflydelse gældende i forbindelse med OK18

Danmarks Lærerforening afholder 11 regionale medlemsseminarer som optakt til overenskomstforhandlingerne i 2018. Meld dig til, hvis du har lyst til at engagere dig, gøre en forskel og være med til at lægge pres på politikere og beslutningstagere lokalt såvel som nationalt - både op til kommunalvalget i november og de kommende OK-forhandlinger.

Huset DeltagerDanmark står for afviklingen af seminarene, hvor 1-2 hovedstyrelsesmedlemmer også deltager. DeltagerDanmark har stor erfaring med netop at bistå f.eks. lærere, der står med de konkrete problemer i hverdagen, med at skabe forandring og involvere mennesker til handling i fællesskab. Medlemsseminarerne er en oplagt mulighed for at møde andre kolleger, der også har engagement og lyst til at gøre en forskel – og samtidig blive involveret i foreningens strategi op mod OK18.

Tilmelding kan foretages her.

Tilmeldingsfristen er 17. august kl. 12.00. Linket vil her i begyndelsen af august også blive lagt på forsiden af foreningens hjemmeside.

6 af seminarerne afholdes fredag-lørdag og 5 af seminarerne afholdes på en hverdag. Se tid og sted i oversigten.

Det er gratis at deltage, og foreningen dækker rejseudgifter efter gældende regler samt tjenestefrihed i nødvendigt omfang.

Emner

Målgruppe