Arbejdsliv

Opgør din arbejdstid

vi siger det bare banner

Kære Kollega!

Tak fordi du viser interesse i vores kampagne om opgørelse af arbejdstid.

Vi kalder den “vi siger et bare”, fordi det vi vil, faktisk bare er at fortælle dig, at tidsregistrering og opgørelse af arbejdstid kan være til gavn for dig.

Der er ingen løftede pegefingre. Det er op til dig selv, hvordan du forholder dig. Vi vil blot gøre dig opmærksom på, hvordan tidsregistrering kan være en hjælp for dig.

Din opgørelse af din præsterede arbejdstid kan være en god ramme om dit arbejdsliv. Men den er også din sikkerhed.

Ligesom man ikke håber at få brug for sin sikkerhedssele, håber vi heller ikke, at du får brug for din arbejdstidopgørelse.

Men vi oplever, at kollegaer har brug for en arbejdstidsopgørelse som dokuemtation, hvis der skal rettes op på arbejdstids eller opgaveoversigtsrelaterede problemer.

Bliver du bliver pålagt flere arbejdsopgaver, uden der sker en vurdering og evt. reduktion af din samlede opgavemængde? Har du en opgave, der lige pludselig fylder mere en forventet? Arbejder du alt for meget for at nå det hele? 

Det kan man måske i perioder - men i det lange løb går det ikke. Devsærre sikrer lov 409 dig ikke mod disse ting. Og det er her, du som en del af løsningen har brug for din arbejdtidopgørelse.

Du skal opgøre din arbejdstid for din egen skyld, ikke for vores - vi siger det bare!

Scroll ned og se kolleger fortælle om deres tidsrigestering eller klik i menuen ovenover for at læse mere om forvaltningens registreringsværktøj, arbejdstidsopgørelse med mobil-apps eller se, hvad Fælles Forståelse siger om arbejdstid og tidsopgørelse.

God fornøjelse – og god arbejdsløst!

 

Henrik Tvarnø fra Tre Falke Skolen fortæller om registrering af arbejdstid med forvaltningens registreringsværktøj: 

Bente Jakobsen fra Skolen ved Bülowsvej fortæller, hvorfor hun registrerer arbejdstid og hvad hun bruger opgørelserne til:
Lasse Skjerlie Gilling fortæller om opgørelse af arabejdstid via en mobil-app: